Ateş ölçer termal kamera 04NİS
Ateş ölçer termal kamera

Vücut Isısı Tarayan Termal Kameralar

Corona virüsünden domuz gribine: Termal kameralar ile ateş ölçümü

Neden ateş tespiti?

 

Hareketliliğin arttığı zamanlarda, enfeksiyonlar da ulusal sınırlardakalmaz. Corona, ebola, SARS veya domuz gribi: Kimse bir salgının veyabir salgının sonuçlarını hayal etmek istemez. Bu nedenle, büyük riskgrubundaki kişileri erken teşhis etmek halk sağlığının yararınadır.Havaalanları, alışveriş merkezleri veya stadyumlar gibi yoğun kullanılantesislerin işletmecileri hastalıkların önlenmesi içinözel bir sorumluluk taşırlar.

Neden termografi ile ateş ölçümü?

Enfeksiyon için önemli bir gösterge, genellikle ateş olarak bilinenvücut ısısı artışıdır (yakın çevredeki diğer insanlarlakarşılaştırıldığında). Termografi, sadece bireyleri değil, aynı zamandageniş insan akışını taramak için ideal bir yöntemdir. Bunu yapmak için,gözün iç köşesindeki sıcaklık ölçülür ve sapması durumunda bir alarmtetiklenir. Bu, artan vücut sıcaklığına sahip kişilerin hızlı ve güvenilirbir şekilde tanımlanmasını ve daha kesin testler için izole edilmesini sağlar.

Termal Kameraların ateş ölçümü özelliği sayesinde ekranda çıkan kare ilealan içinde ölçülen sıcaklığı rahatlıkla tespit edebilirsiniz.Bu alan, insan için ateşi olduğu tespit edilen eşik değere göretasarlanmıştır. Böylelikle alan içerisinde olan kişilerin sıcaklığı tespitedilebilecek ve rahatlıkla hasta olup olmadıkları izlenebilecektir.Kullanıcının ölçüm verilerine yorum yapmasına gerek kalmadannet bir sonuca ulaşa bilinecektir. Bu özellik olmayan termal kameralardadış etkenler (sıcaklık yayan materyaller) ölçümü etkileyecek vekullanıcıyı yanıltacaktır.

Termal kameralar, hastalığa yakalanan kişileri tanımlamak için mükemmeldir.

Güvenilir: 1280 x 960 piksele kadar çözünürlük ve iyi termal hassasiyet

Esnek: harici bir ekrana veri aktarımı için bir HDMI arayüzü sayesinde,güvenlik kontrolleri gibi yarı sabit uygulamalarda da kullanılabilir.

Kolaylık: yüksek düzeyde kullanıcı kolaylığı sayesinde farklı personeltarafından kolaylıkla kullanılabilir

 

Lütfen Dikkat..

Her termal kamera HUMAN  BODY TEMPERATURE değildir.

Ülkemizdeki coronavirüs salgını tehlikesi sebebiyletermal kamera ürünlerine yoğun bir talep söz konusu.

Termal kameralar farklı alanlarda, farklı sektörlerde,farklı amaçlar için tasarlanıyor,üretiliyor ve kullanılıyor.

Sağlık sektöründe de insan vücut sıcaklığını ölçmek içintasarlanıp üretilmiş termal kameralar var. Bu termal kameralaryaklaşık 30 ve 45 santigrat derece aralığında ölçüm yapan veyüksek ölçüm hassasiyetine sahip olmak zorunda olan cihazlardır.

Bu cihazlarda 0.5 santigrat derece üstünde bir sapma değeri kabul edilemez.Sağlık sektöründe kullanılan termal kameralar kullanım amacına uygunbir hassasiyette olmak zorundadır.

Endüstride kullanılan termal kameralar ise yaklaşık-20 santigrat derece ile 1200 santigrat derece arasındaölçüm yapabilen cihazlardır.Ölçüm skalası çok geniş olduğu içinen kaliteli cihazlarda dahi yaklaşık (+,-) 2 santigrat derecelikbir sapma söz konusu.

Bu sapma değeri endüstriyel sektör kullanımlarındamazur görülebilir bir sapma değeri olabilir amasağlık sektöründe bu sapma değeri kabul edilemez.

O yüzden lütfen alacağınız termal kamera ürünününkullanım amacına uygun olup olmadığına dikkat ediniz.

Bu ürünlere olan yoğun talep ve arz darlığı sebebiylepiyasada bir takım spekülasyonlar söz konusu.Lütfen ihtiyacınız olan doğru ürünü satın aldığınızdan emin olun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ateş ölçer termal kamera

Termal kamera ateş ölçer fiyatları

Termal Isı ölçer kamera

Termal Ateş Ölçer

Testo termal kamera

Ateş ölçer termal kamera

Termal kamera ateş ölçer fiyatları

Termal Isı ölçer kamera

Termal Ateş Ölçer

Testo termal kamera

Temassız ateş ölçer tavsiye

Doktorların kullandığı ateş ölçer hangisi

Ateş Ölçer Temassız

En iyi ateş ölçer kulaktan mı alından mı

Acura Ateş Ölçer

Ateş Ölçer omron

Civil Ateş Ölçer

Temassız Ateş Ölçer Toptan

Termal kamera ateş ölçer fiyatları

Ateş ölçer termal kamera

Termal Isı ölçer kamera

Testo termal kamera

Ateş Ölçer

 

Teklif Al

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile irtibat sağlayabilirsiniz.